Over ons

Een goed idee heeft vleugels nodig

Als we van de wereld een betere plek willen maken, mogen we niet blijven dromen. Dan moeten we onze duurzame ideeën, plannen en innovaties vleugels geven.

Meer over oprichtster Imke Lempers

Sinds 2007 voelt Imke zich volledig thuis in de wereld van innovatieve bedrijven, duurzame start-ups en multinationals die zich klaar stomen voor een grote duurzame omwenteling. Met haar oprichting van PURE Executive Search in 2011 wil Imke vooral de verduurzaming van het bedrijfsleven versnellen.

Daarbij maakt zij gebruik van haar kennis en netwerk dat zij zorgvuldig heeft opgebouwd tijdens haar loopbaan in de human resource en executive search voor de professionele dienstverleningssector. Zij werkte sinds 1997 onder andere bij het McKinsey & Company, Capita Selecta en het Global Management Program bij ING Group.

In haar dagelijkse werk maakt Imke nog steeds elke dag dankbaar gebruik van haar studie psychologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Daarom zorgen we voor mensen die er een succes van maken

PURE Executive Search draagt kandidaten aan die jouw onderneming naar een hoger plan tillen. Kandidaten met de juiste skills en mindset, die passen in de bedrijfscultuur en een perfecte aanvulling zijn op het team.

Marjolein Bosch

Marjolein Bosch heeft gedurende 15 jaar expertise opgebouwd in het vakgebied van executive search, waarbij ze zich altijd heeft gericht op Private Equity (PE), Venture Capital (VC) en portfolio-ondernemingen. Marjolein heeft rechten gestudeerd in Leiden en startte haar carrière bij Fortis Bank als trainee. Al snel maakte ze de overstap naar Executive search en werkte bij diverse bureau’s waaronder de laatste 8 jaar bij Ebbinge . Bij Ebbinge stuurde ze het Private Equity aan en leidde ze een team van 9 professionals.

Gedurende haar jaren bij Ebbinge kreeg Marjolein steeds meer het gevoel dat het tijd werk voor een nieuwe koers en voelde ze de behoefte om zich te gaan richten op klanten en kandidaten die een positieve impact willen maken.

Met dit nieuwe doel voor ogen, heeft Marjolein zich aangesloten bij Pure Executive Search. Hier zet ze zich in om de leiders van de toekomst te vinden. Haar toewijding aan het identificeren en aantrekken van deze visionaire leiders, die bereid zijn verder te gaan dan zakelijk succes, maakt haar een waardevolle aanvulling op het team van Pure Executive Search.