Over ons

Een goed idee heeft vleugels nodig

Als we van de wereld een betere plek willen maken, mogen we niet blijven dromen. Dan moeten we onze duurzame idee├źn, plannen en innovaties vleugels geven.

Daarom zorgen we voor mensen die er een succes van maken

PURE Executive Search draagt kandidaten aan die jouw onderneming naar een hoger plan tillen. Kandidaten met de juiste skills en mindset, die passen in de bedrijfscultuur en een perfecte aanvulling zijn op het team.

Meer over oprichtster Imke Lempers

Sinds 2007 voelt Imke zich volledig thuis in de wereld van innovatieve bedrijven, duurzame start-ups en multinationals die zich klaar stomen voor een grote duurzame omwenteling. Met haar oprichting van PURE Executive Search in 2011 wil Imke vooral de verduurzaming van het bedrijfsleven versnellen.

Daarbij maakt zij gebruik van haar kennis en netwerk dat zij zorgvuldig heeft opgebouwd tijdens haar loopbaan in de human resource en executive search voor de professionele dienstverleningssector. Zij werkte sinds 1997 onder andere bij het McKinsey & Company, Capita Selecta en het Global Management Program bij ING Group.

In haar dagelijkse werk maakt Imke nog steeds elke dag dankbaar gebruik van haar studie psychologie aan de Universiteit van Amsterdam.